Op deze pagina kunt u in de toekomst een overzicht van geplande activiteiten verwachten. Dit overzicht zal de volgende gegevens bevatten: datum, activiteit, toelichting op de activiteit, organisator en contactgegevens.

15
Mar
Nanocentre workshop in samenwerking met caLIBRAte: “Testing of the LICARA nanoSCAN and Stoffenmanager nano”
Tijd: 13.00 – 17.00 bij TNO te Utrecht of volg de workshop online

Binnen het EU project caLIBRAte wordt toegewerkt naar een ‘next-generation nano-risk governance framework’ dat bruikbaar zal zijn voor het beoordelen van risico’s van nanomaterialen voor mens en milieu. Momenteel wordt in een serie workshops de gebruiksvriendelijkheid van de onderliggende modellen van dit raamwerk onderzocht met als doel de modellen te verbeteren. Tijdens de workshop ‘Testing of the LICARA nanoSCAN and Stoffenmanager nano’ worden de LICARA nanoSCAN en de Stoffenmanager Nano 1.0 gedemonstreerd door de ontwikkelaars van de modellen. Vervolgens gaat u aan de hand van een (mogelijk eigen meegebrachte) casus met de modellen aan de slag. Aan het einde van de workshop ontvangt u een kort feedback formulier met vragen over uw ervaringen met de modellen en uw wensen betreffende de gebruiksvriendelijkheid.

De workshop bestaat uit twee onderdelen te weten 'Testing of the LICARA nanoScan" en "Testing of Stoffenmanager Nano". Het is mogelijk om één van de workshoponderdelen te volgen.

Hier kunt u meer informatie vinden over deze workshop.
Door: