Op deze pagina kunt u in de toekomst een overzicht van geplande activiteiten verwachten. Dit overzicht zal de volgende gegevens bevatten: datum, activiteit, toelichting op de activiteit, organisator en contactgegevens.

24
Jan
Webinar: 'Nano in Business'
Op 24 januari 2019 wordt het Webinar: 'Nano in Business' georganiseerd door de Nanotechnology Industries Association (NIA). Dit webinar zal de eerste zijn in een serie webinars over commercieel succesvolle toepassingen van nanomaterialen. Hoe kwamen anderen tot succesvolle producten en hoe gingen zij om met de regelgeving? Meer informatie is hier te vinden.
Door: NanoCentre
27
Mar
Jaarlijkse symposium Nanotechnology Industries Association (NIA)
Op 27 maart 2019 organiseert de Nanotechnology Industries Association (NIA) haar jaarlijkse symposium. Tijdens dit symposium in Brussel komen industriële producenten, dienstverleners, eindgebruikers, beleidsmakers en regelgevende instanties samen voor een dag met presentaties, discussies en netwerken. Onderwerpen die aan bod komen zijn: nieuwe toepassingen van nanomaterialen, wetgeving en afval met nanomaterialen. Meer informatie is hier te vinden.
Door: NanoCentre